میز تخصصی هوش مصنوعی

میز تخصصی هوش مصنوعی

میز تخصصی هوش مصنوعی با هدف بررسی و حل چالش‌های پیش روی علم و جامعه در رویارویی با گسترش هوش مصنوعی برای اولین بار در شاهین شهر طراحی و راه‌اندازی شد.

در این مرکز با بکارگیری طیف وسیعی از برنامه‌ها و ابزارها در تلاش هستیم تا آمادگی لازم برای بهره‌مندی از فرصت‌ها و رویارویی با تهدیدهای هوش مصنوعی را ایجاد کنیم.

مهم‌ترین وظایف میز هوش مصنوعی تخصصی ایجاد شده عبارتند از:

• توسعه برنامه‌های درسی
  • میان‌رشتگی با تلفیق هوش مصنوعی و رشته های هنری
  • طراحی برنامه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌افزایی با برگزاری کارگاه‌ها و سمینارهای تخصصی
  • راهنمایی دانشجویان و پژوهشگران و تامین بودجه انجام پژوهش‌های مرتبط با هوش مصنوعی
  • دعوت از سخنران‌های مطرح ملی و بین‌المللی با هدف پیشرفت‌های آتی
  • توسعه باشگاه‌های تخصصی هوش مصنوعی با هدف گسترش همکاری دانشجویان و به اشتراک گذاشتن ایده‌ها.
  • برنامه‌های پژوهشی بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی با هدف شناسایی اولویت‌ها و راه‌کارها
  • گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی با متخصصان ایرانی و غیرایرانی
  • انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک با محققان دانشگاه و سایر سازمان‌ها
  • همکاری با نهادهای سیاستگذار در نظام علم و فناوری کشور
  • انجام تحقیقات پیشرفته در زمینه هوش مصنوعی و انتشار یافته ها در مجلات معتبر

آرمان آینده این میز آن است که شاهد وضعیتی باشیم که دانشجویان و اعضای علمی کشور به شکل آگاهانه و آینده‌نگرانه موفق به بکارگیری فناوری هوش مصنوعی در حوزه‌های تخصصی و بین‌تخصصی شوند. پیامد این دستاورد بهبود وضعیت‌های اجتماعی در جامعه،  ایجاد همدلی میان نقش‌آفرینان و ذی‌نفعان اجتماعات علمی و فناورانه و گفتگو با نظام حکمرانی و خط‌مشی‌گذاری علم و فناوری کشور یاد شده است.

از علاقه مندان دعوت می شود برای همکاری های علمی و پژوهشی با این مرکز از طریق ایمیل با سرکار خانم دکتر راضیه عسگرنژاد (aidesk.aghigh@gmail.com) ارتباط برقرار سازند.