همکاری اداره ارشاد و عقیق

12 بهمن 1402

📌آغاز همکاری اداره ارشاد شاهین شهر و دانشگاه عقیق

🔴ریاست اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی  شهرستان شاهین شهر و میمه در بازدید از دانشگاه عقیق ؛ دانشگاه عقیق اولین و مهم ترین قطب ظرفیت رشته های هنر (مقطع کارشناسی) در شهرستان است .

🔴توکلی از وجود چنین قطب علمی  در شهرستان اظهار خرسندی کرد و افزود ؛ در ارتباط با پیشرفتت این قطب در شهرستان و  استان آمادگی  کامل دارد و در این زمینه ی همکاری لازم را خواهند داشت .

🔴دکتر جعفری معاونت مالی و اداری دانشگاه عقیق گفت ؛ دانشگاه عقیق بدو تاسیس تاکنون پستی بلندی های زیادی را پیش رو داشته اما با اتکال به پرودگار توانسته در راه خدمت رسانی به سطح علمی شهرستان  ، راه پر افتخاری را طی نماید وی در ادامه با اشاره به رشته های هنر در این دانشگاه افزود : در حال حاضر این دانشگاه ۵ رشته ( سینما ، موسیقی ایرانی ، موسیقی جهانی ، نقاشی و ارتباط تصویری ) از رشته های هنر در مقطع کارشناسی را  دارا می باشد که استقبال خوبی از این رشته ها شده است و طی دو ترم گذشته از استان هایی  مختلف پذیرش داشته ایم .

🔴در پایان این نشست  قرار همکاری و تبادل نظر هایی مابین این  اداره و دانشگاه در جهت  بالا بردن سطح علمی و فرهنگی شهرستان گذاشته شد .

👈دانشگاه عقیق شاهین شهر  پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی ، کارشناسی پیوسته ، کارشناسی ناپیوسته ( بدون آزمون ) و کارشناسی ارشد ( با آزمون ) را دارا می باشد .