موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی عقیق

برگزاری دوره آموزش گریم با صدور گواهینامه معتبر

دوره ی آموزش آزاد گریم با بهره گیری از اساتید تراز اول به صورت مجازی و حضوری در غالب 30 ساعت هنرجو میپذیرد. برگزاری این دوره با صدور گواهینامه معتبراز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و قابل ترجمه،همراه می باشد.

برگزاری دوره های جامع آموزشی بورس و ارز دیجیتال

موسسه آموزش عالی عقیق با برگزاری دوره های جامع آموزش بورس و ارز دیجیتال در صدد ارتقا دانش و مهارت لازم جهت حضور علاقمندان در بازار های سرمایه داخلی و خارجی است.

برگزاری دوره آموزشی مدیریت کافی شاپ با صدور گواهینامه معتبر

ثبت نام دوره آموزش آزاد در رشته مدیریت کافی شاپ آغاز شد. این دوره در غالب 32 ساعت و با بهره گیری از اساتید مجرب، و صدور گواهینامه معتبراز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می گردد.

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کاردانی سال تحصیلی 1399 - 1400

ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1400-1399 آغاز شد

فرصت طلایی جهت افزایش توانمندی و ورود به بازار کار مخصوص فارغ التحصیلان موسسه ی عقیق

فرصت طلایی

تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و موسسه آموزش عالی عقیق شاهین شهر امضا شد.

موسسه آموزش عالی عقیق با آزمون و بدون آزمون دانشجو می پذیرد.