آغاز ثبت نام دانشجویان ورودی جدید نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400

سراسری

شنبه1400/7/3

سه شنبه 6 مهر و چهارشنبه 7 مهر و شنبه 10 مهر ماه

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم خدمت دانشجویان گرامی ورودی جدید سال تحصیلی 1401-1400 سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهان هستیم.

جهت ثبت نام برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 می­بایست طبق زمان بندی جدول بالا و مراحل زیر عمل نمائید:

• دانشجویان ورودی جدید قبل از حضور در دانشگاه باید فرم ثبت نام را که در پایان مطالب ارائه شده دریافت نموده، و تکمیل نمایند.
  • سپس با توجه به مقطع تحصیلی با در دست داشتن فرم تکمیل شده به همراه مدارک مشروحه زیر در تاریخ ­های مشخص شده به دانشگاه مراجعه نمایند.
                                                                  مقطع کاردانی
  1. اصل مدرک دیپلم شاخه نظام آموزشی جدید (3-3-6) یا نظام سالی واحدی و یا ترمی واحدی و یا گواهی موقت پایان تحصیلات متناسب با نوع رشته قبولی + ریز نمرات
  2. ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم که از قبل از طریق سایت (https://emt.medu.ir/) ثبت نام نموده­اید.
  3. اصل شناسنامه به همراه 2 برگ کپی از تمام صفحات
  4. اصل کارت ملی به همراه 2 برگ کپی از پشت و روی آن
  5. شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ تهیه شده در سال جاری
  6. گواهی دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران ( کارت پایان خدمت، کارت معافیت، برگ سبز و اعزام و...)

مقطع کارشناسی ناپیوسته

1. اصل مدرک کاردانی یا گواهی موقت دوره کاردانی به همراه کپی آن
  2. اصل شناسنامه و ۱ برگ کپی از تمام صفحات
  3. اصل کارت ملی و ۱ برگ کپی از پشت و روی آن
  4. شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ تهیه شده در سال جاری
  5. گواهی دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران ( کارت پایان خدمت، کارت معافیت، برگ سبز و اعزام و...)

مقطع کارشناسی پیوسته

1. اصل مدرک دیپلم شاخه نظام آموزشی جدید (3-3-6) و یا مدرک پیش دانشگاهی + دیپلم متوسطه به همراه ریز نمرات و کپی هر یک از آنها
  2. ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش­دانشگاهی (درصورت دارا بودن) هر کدام به صورت جداگانه که از قبل از طریق سایت (https://emt.medu.ir/) ثبت نام نموده­اید.
  3. اصل شناسنامه و 2 برگ کپی از تمام صفحات
  4. اصل کارت ملی و2 برگ کپی از پشت و روی آن