اطلاعیه در خصوص واکسیناسیون دانشجویان

قابل توجه دانشجویان همه مقاطع

به اطلاع می رساند با توجه به اعلام اسامی دانشجویان توسط دانشگاه جهت انجام واکسیناسیون کروئید 19، به مراجع ذیربط، لازم است  کلیه دانشجویان مقاطع مختلف مانند سایر دانشجویان کشور، از تاریخ ۱۸ شهریور۱۴۰۰، با مراجعه به  سامانه salamat.gov.ir ، ثبت نام و محل واکسیناسیون خود را انتخاب کنند . پس از دریافت پیامک از وزارت بهداشت، جهت دریافت واکسن با همراه داشتن کارت دانشجویی یا پرینت اشتغال به تحصیل و کارت ملی در تاریخ و زمان مقرر به مراکز تجمیعی واکسیناسیونی که در متن پیامک ذکر شده مراجعه نمایید.

از آنجایی که واکسیناسیون دانشجویان به صورت ملی اجرا می گردد. کلیه مراکز واکسیناسیون ارائه دهنده واکسن طبق انتخاب دانشجو ملزم به انجام واکسیناسیون می باشند.

در صورتی که دانشجویان در زمان ثبت نام در سامانه  salamat.gov.ir ، با پیام " اسم شما به عنوان دانشجو در سامانه ثبت نام نشده "مواجه شدند. لازم است اطلاعات خود را ( نام، نام خانوادگی، کد ملی و شماره دانشجویی) در پیام رسان  واتس آپ به  شماره 09909481404 ارسال نمایند.

لازم به ذکر میباشد که سامانه وزارت بهداشت با توجه به حجم بالای مراجعین دانشجو به صورت روزانه در حال به روز رسانی است و در صورت عدم ثبت اطلاعات شما به هر دلیلی مانند تکمیل بودت ظرفیت، روزانه جهت ثبت نام به سامانه مراجعه نمائید.